در حال بارگذاری ...
یکشنبه 14 بهمن 1403
nus.ac.ir

باحضور دکتر زمانی، ریاست دانشگاه ملی مهارت صورت گرفت:
برگزاری آیین تودیع رئیس پیشین و معارفه سرپرست دانشگاه ملی مهارت واحد استانی خراسان رضوی

دکتر سعید احمدی به عنوان سرپرست دانشگاه ملی مهارت واحد استانی خراسان رضوی منصوب شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی خراسان رضوی، چهارشنبه 12 دیماه 1403 با حضور دکتر زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت، دکتر نبی پور، معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی و دکتر منصوری نسب، رئیس دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه ملی مهارت و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان، آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی برگزار شد. این مراسم با سخنان حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای علیزاده موسوی آغاز و در ادامه دکتر نبی پور معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در سخنان خود تصریح کردند: دنیا به نقش و اثرگذاری دانشجویان و اساتید نگاه ویژه ای دارد و دانشگاه ملی مهارت می تواند در بین دانشگاه های نسل چهار با کارآفرینی، اشتغال و ایجاد ارتباط بین علم و صنعت جایگاه خاصی داشته باشد و افزودند: انتقادی که تا اکنون وارد می شد این بود که دانشگاه، صنعت و دستگاه های اجرایی هریک راه خود را می رفته اند و دانشگاه ملی مهارت می تواند برای پرکردن گسست بین آنها قدم های بزرگی بردارد. ایشان اظهار امیدواری کردند در سطح استان و به خصوص در حوزه صنعت و معدن با کمک این دانشگاه پیشرفت خوبی حاصل شود و بر همکاری مجموعه دستگاه های اجرایی با این دانشگاه تاکید نمودند. پس از آن دکتر سیدمولا خاتمی با شرح وقایع سه سال گذشته و پشت سر گذاشتن بحران هایی چون دوران کرونا، کمبود نیروی انسانی و بحران اقتصادی تصریح نمودند: سعی کردیم پیوند واقعی بین آموزش و نیاز جامعه برقرار کنیم و آموزش ها و سرفصل دروس به سمت نیاز صنایع سوق پیدا کند. ایشان از تلاش های همه روسای مراکز، معاونین، همکاران و به خصوص از مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای و حضور دکتر زمانی تشکر و برای دکتر احمدی در ادامه این راه آرزوی  توفیق و نصرت الهی داشتند.

در ادامه مراسم دکتر احمدی از حسن لطف و واگذاری مسئولیت دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی به ایشان و همچنین از تمام کسانی که سنگ بنای این دانشگاه را گذاشته اند تشکر نموده و اظهار داشتند: آمده ایم که در کنار شما عزیزان روحیه نشاط و شادابی را به مجموعه دانشگاه بیش از پیش بازگردانیم. با اینکه از لحاظ مالی در مضیقه هستیم ولی از لحاظ منابع انسانی اعمم از دانشجویان، همکاران پیشکسوت، مدیران مراکز، کارکنان و اعضای هیات علمی غنی هستیم و امیدوارم بتوانیم با یاری ایشان مسیر پیشرفت و ترقی دانشگاه را بیش از پیش طی کنیم.

پس از سخنان ایشان جناب آقای دکتر زمانی در سخنان خود اظهار داشتند:آموزش های مهارتی در توسعه کشورها نقش تعیین کننده داشته و از شاخصه های اصلی توسعه یافتگی جوامع به شمار می روند. مهمترین نقش این آموزش ها در توسعه کشور افزایش اشتغال و کاهش فقر است و یکی از معضلات مقابل توسعه یافتگی، بیکاری و به ویژه بیکاری مفرط فارغ التحصیلان دانشگاه و یا اشتغال نامناسب آنها در خارج از وادی تخصصی ایشان است که عدم انطباق شایستگی های کسب شده در طول تحصیل و نیاز بازار کار از مهمترین دلایل آن می باشد و آموزش های فنی و حرفه ای می تواند این مشکل را برطرف نماید. بسیاری از فارغ التحصیلان این دانشگاه که آموزش عالی فنی و حرفه ای را دریافت کرده اند نه تنها شغل دارند که ایجاد کارآفرینی نیز داشته اند. نقش دیگر این آموزش ها افزایش بهره وری است چراکه در بسیاری از امور مانند صنعت، خدمات و کارکنان دولت مشکل بهره وری داریم. در حال حاضر حدود 70 درصد از افراد شاغل مهارت لازم در کار خود را ندارند و آموزش های فنی و حرفه ای باید این مشکل را مرتفع گرداند. آموزش های فنی و حرفه ای قابلیت تطبیق و سازگاری با تغییرات تکنولوژیک را دارد و با انعطاف پذیری خود می تواند همراه با تکنولوژی حرکت نماید و این دانشگاه از نادر دانشگاه هایی است که با تفویض اختیار از وزارت علوم می تواند دروس و سرفصل های خود را متناسب با بازار کار تغییر دهد و حسن دیگر این است که بخش صنعت به عنوان عضو ثابت شورای برنامه ریزی دروس حضور دارد.

رئیس دانشگاه ملی مهارت با اشاره به اهمیت نقش مدیریت دانشگاه، برنامه ریزی و سازماندهی، نظارت و ارزیابی، توسعه آموزش های فنی و حرفه ای برای آموزش دهندگان در قالب دوره های ضمن خدمت، ایجاد محیط یادگیری مناسب و ارتباط با صنعت را به ایشان توصیه داشتند و اظهار کردند: در حال حاضر دانشگاه ملی مهارت با حدود 160 هزار دانشجوی فعال، 800 عضو هیات علمی، 183 دانشکده در 121 شهر مهمترین و بزرگترین دانشگاهی است که وظیفه اصلی آموزش های فنی و حرفه ای دولتی را بر عهده دارد. در بین 183 دانشکده این دانشگاه، تعداد انگشت شماری دانشکده به عنوان شاخص وجود دارند که دانشگاه ملی مهارت به واسطه آنها معنی پیدا می کند و یکی از اصلی ترین آنها دانشکده شهید منتظری است که همواره سابقه درخشانی داشته و خواهد داشت و انتظار می رود این دانشکده به عنوان الگوی معنادار و شاخص در بین دانشکده های دانشگاه ملی مهارت باقی بماند و گفتند در مثلث دانشگاه با سه ضلع دانشجو، استاد و کارمند، ضلع اصلی و مهم دانشجو است و کیفیت آموزش بسیار با اهمیت و خط قرمز این دانشگاه است. ایشان با اشاره به دستاوردهای مهم پژوهشی و کاربردی دانشکده منتظری و مرکز رشد این دانشکده اظهار کردند: پژوهش در این دانشگاه باید کاربردی و منجر به تولید محصول شود. همچنین توصیه نمودند فضای وفاق، همکاری و همدلی تقویت شود و از ظرفیت و پتانسیل همکاران به خوبی استفاده گردد و کارایی مراکز تابعه تا حد امکان افزایش یابد.

در پایان این جلسه رئیس دانشگاه ملی مهارت حکم انتصاب دکتر سعید احمدی به عنوان سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان خراسان رضوی را به ایشان تسلیم و برای ایشان آرزوی موفقیت داشتند و  از دکتر سیدمولا خاتمی که تمام توان، وقت و زندگی خود را در راه ایفای مسئولیت خود صرف کرده اند، تشکر و برایشان در ادامه مسیر زندگی آرزوی سلامتی داشتند.