باید شعارمان در شهرستان "هر قوچانی یک کار" باشد
فرماندار قوچان گفت: باید شعارمان در شهرستان "هر قوچانی یک کار" باشد و هر قوچانی در هر کجا که هست یک پیشنهاد و یک سرمایه گذار را به شهرستان معرفی کند تا راه توسعه قوچان هموار شود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قوچان، با حضور حجه الاسلام راشدیزدی ، بوستانی رئیس هیات مدیره هلدینگ تبرک، حجه الاسلام دستجردی امام جمعه قوچان، آذری نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی، امین رضا مرآتی فرماندار شهرستان، دادستان، رئیس دادگستری و تعدادی از مدیران شهرستان جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان قوچان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
امین رضا مرآتی فرماندار شهرستان قوچان با بیان این مطلب که باید به اقتصاد مقاومتی توجه ویژه انجام شود گفت: شرایط امروز کشور مشکلات اقتصادی است و بخش بزرگی از مسائل فرهنگی و اجتماعی ریشه در مشکلات اقتصادی دارد.
فرماندار قوچان با اشاره به اینکه دشمنان، جنگ اقتصادی خود را با ایران به صورت آشکارا اعلام کرده اند افزود: دشمن از مسیر اقتصادی به دنبال بر اندازی و تنش های امنیتی در سطح کشور است و اگر توصیه های مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی در سالهای گذشته نبود مشکلاتمان عمیق تر و بیشتر نیز می شد.
وی با بیان اینکه با همین شرایط نیز در شهرستان قوچان می توانیم منشاء خیر و توسعه باشیم خاطر نشان کرد: نماینده شهرستان یک ظرفیت قوی است و انصافا دغدغه توسعه دارند و همه فکر و برنامه کاری شان همین برنامه توسعه است.
مرآتی بر استفاده مدیران شهرستان از ظرفیت های ملی تاکید و تصریح کرد: اگر از ظرفیت های طرح ها و اعتبارات ملی استفاده نکنیم، به توسعه و پیشرفت مناسب دست نخواهیم یافت، زیرا اعتبارات استانی اختصاص یافته به شهرستانها آنقدر کم است که نمی توانیم با آن کار های بزرگی انجام دهیم.
وی بر استفاده از پتانسیل قوچانی های مقیم دیگر شهرستان ها اشاره و اظهار داشت: باید شعارمان در شهرستان "هر قوچانی یک کار" باشد و هر قوچانی در هر کجا که هست یک پیشنهاد و یک سرمایه گذار را به شهرستان معرفی کند تا راه توسعه قوچان هموار شود.
فرماندار قوچان ادامه داد: یک از آسیب ها و توسعه نیافتگی قوچان بی بهره بودن از صنایع بزرگ بخش دولتی است که متاسفانه در گذشته انجام نشده است و عدم حضور سرمایه گذاران بزرگ یک آسیب بزرگی برای شهرستان ایجاد کرده است.
وی بر ایجاد تعامل و فراهم کردن بسترهای جذب سرمایه گذار و سرمایه در شهرستان تاکید و خاطر نشان کرد: ظرفیت های قوچان در حوزه های کشاورزی، دام، گردشگری، علمی بسیار بالاست و باید با شناسایی و ارائه برنامه ای مناسب توسط مدیران آن را شکوفا کرد.
امین رضا مرآتی با بیان این مطلب که باید از ظرفیت و پتانسیل تردد مسافرین عبوری و زائرین امام رضا(ع) حداکثر استفاده را داشته باشیم گفت: اقتصاد قوچان مبتنی بر دام و کشاورزی است و این اقتصاد در سطح شهرستان فراگیر و معمولی است، اگر به دنبال پیشرفت هستیم باید مدل اقتصادی جدیدی را برای شهرستان طراحی کنیم.
وی خاطر نشان کرد: حرکت توسعه ای ما در شهرستان بسیار بسیار کند است و تاوان این حرکت کند را در کوتاه مدت مردم و در بلند مدت مدیران خواهند داد.
رئیس شورای اداری قوچان ادامه داد: مدیران باید ظرفیت های ملی دستگاههای خود را بررسی، شناسایی و به فرمانداری و نماینده شهرستان اعلام نمایند تا با برنامه ریزی مناسب بتوان از حداکثر ظرفیت برای ارائه طرح و جذب اعتبار مناسب از آن استفاده کرد.
وی افزود: اگر سرمایه گذاری به شهرستان وارد می شود، تحت هیچ شرایطی نباید به ادارات دولتی مراجعه کند بلکه باید در جلسات که با رویکرد پنجره واحد سرمایه گذاری با حضور مدیران در فرمانداری برگزار می شود، طرح مطرح ، مشکلات بررسی و تصمیمات و دستورات لازم در همان جلسه اتخاذ گردد تا سرمایه گذار در ادارات سردگم نشود.
مرآتی با بیان این مطلب که مدیران باید چشم اندازی از فعالیت های دستگاه خود را مشخص و به مردم اعلام نمایند تصریح کرد: در اولین گام دستگاههای اجرایی باید همه پروژه های نیمه تمام و رها شده خود را اعلام تا برای رفع گیرکار تصمیمی مناسب گرفته شود و در دومین گام نیز باید چند پروژه بزرگ را به عنوان مصداقی آن دستگاه مشخص و به فرمانداری اعلام تا بر اساس ظرفیت آن دستگاه ، پروژه تعریف و پیگیری جذب اعتبارات آن انجام شود.