در حال بارگذاری ...
دوشنبه 15 بهمن 1403
nus.ac.ir

جلسه سلف و سرویس به جهت جلوگیری از اسراف

در مورخه 20/01/98 روز  سه شنبه ساعت  11 جلسه  دربار ه سلف و سرویس به  جهت  جلوگیری از اسراف  با حضور معاونت  دانشجویی ، کارشناس اموردانشجویی ، مسئول سلف سرویس و کارکنان سلف سرویس  برگزار گردید.

 در ابتدا جلسه با ذکر صلوات بر محمد (ص) آغاز شد وسپس معاونت محترم درباره سلف وسرویس موضوعاتی را به شرح ذیل   بیان نمودند .

  1. بیان راهکار جهت جلوگیری از اسراف مواد غذایی.
  2. دقت بیشتر در تاریخ تولید وانقضاء مواد غذایی .
  3. کنترل دقیق ورود وخروج مواد غذایی از انبار مرکزی وثبت دقیق در نرم افزارانبار.
  4. تعیین تفاوت قیمت غذایی دقیق برای دانشجویان مجاز وغیر مجاز .
  5.  رزرو شام فقط برای دانشجویان ساکن خوابگاه .
  6. رعایت نکات ایمنی توسط کلیه کارکنان سلف و سزویس
  7. بازدید مداوم کارشناس امور دانشجویی در هنگام پخت وتوزیع غذا .
  8. کنترل غذای مازاد پس از توزیع.
  9. نظافت انبار وسلف سرویس به نحو احسن انجام گردد.

10-دارا بودن کارت بهداشت برای کلیه کارکنان حوزه سلف وانبار .

       11-کارکنان سلف وسرویس لباس متحد الشکل ، کلاه و دمپایی داشته باشند و ورود با کفش ممنوع می باشد.

      12- پرداخت کار دانشجویی ،دانشجویان شاغل در سلف طبق مقررات منظم ودقیق باشد.

در انتها کارشناس امور دانشجویی اظهار نمودند نرم افزار تغذیه با مشکلات عدیده ای  مواجه است که متاسفانه کارشناسان شرکت به صورت دقیق پاسخگو نیستند وعلاوه بر آن به علت عدم خط تلفن آزاد امکان تماس با کارشناسان شرکت مقدور نمی باشد.