در حال بارگذاری ...
دوشنبه 15 بهمن 1403
nus.ac.ir

فرماندار قوچان:
اولویت شهرستان در حوزه سرمایه‌ گذاری کاهش بوروکراسی است.

فرماندار قوچان:

اولویت شهرستان در حوزه سرمایه‌ گذاری کاهش بوروکراسی است

به گزارش روابط عمومی فرمانداری قوچان، با حضور علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی، حجه الاسلام دستجردی امام جمعه قوچان، هادی شوشتری نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی، هادی رجایی نیا فرماندار شهرستان و جمعی از مدیران شهرستان جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان قوچان در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد

فرماندار قوچان دراین جلسه گفت: سرمایه‌ گذاری ‌های جدید در این شهرستان پیگیری خواهد شد و به‌ عنوان اولویت در حوزه سرمایه ‌گذاری با تشکیل پنجره واحد سرمایه ‌گذاری بوروکراسی اداری را کاهش خواهیم داد.
هادی رجایی نیا یکی از اولویت ‌های توسعه این شهرستان را حوزه تجارت خارجی و گردشگری دانست و افزود: وجود مرز باجگیران ظرفیت خوبی برای جذب گردشگر و سرمایه‌ گذاری است.
وی با بیان اینکه اولویت اصلی در رویکردهای اقتصادی و اشتغال در این شهرستان حفظ اشتغال موجود است اظهار داشت: احیای سرمایه موجود در واحدهای فعال، نیمه فعال و در حال ساخت نیز اولویت دوم اقتصادی شهرستان خواهد بود.
وی گفت: در حوزه مردمی کردن اقتصاد کارهای خوبی انجام‌ شده و تاکنون 14 صندوق خرد روستایی و یک صندوق خرد عشایری در این شهرستان تشکیل ‌شده و تسهیلات قابل ‌توجهی در این زمینه پرداخت ‌شده است.

بوروکراسی اداری برای سرمایه ‌گذاران تسهیل شود
امام ‌جمعه قوچان نیز در این نشست گفت: بوروکراسی برای مسائل زیرساختی و سرمایه ‌گذاری باید تسهیل یابد زیرا سرمایه ‌گذاران در پیچ ‌و خم اداری نمی‌ توانند کارها را به ‌خوبی اجرایی کنند.
حجت‌ الاسلام محمدعلی دستجردی افزود: گاهی برای اندکی بدهی تولیدکنندگان، مشکلاتی برای آنان ایجاد می شود که باید رفع شود.
وی با بیان اینکه این شهرستان با مشکلات طلاق، بیکاری و اعتیاد مواجه است اظهار داشت: اگر مشکلات سرمایه ‌گذاران حل شود مشکلات یاد شده نیز حل خواهد شد.

13 روستا در بخش باجگیران از نعمت گاز محروم است
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: 13 روستا در بخش باجگیران این شهرستان گاز رسانی نشده که به علت جغرافیای طبیعی گازرسانی به این منطقه برای شرکت ملی گاز مقرون ‌به ‌صرفه نیست.
هادی شوشتری افزود: در جلسات اجرایی توافق شد که میانگین تعیین ‌شده توسط شرکت ملی گاز سرمایه ‌گذاری شود و مابقی از طریق سازمان برنامه و بودجه تأمین اعتبار گردد.
وی اظهار داشت: ارتقای نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در قوچان نیز نیازمند پیگیری از طریق استانداری است اما مشکلاتی در سازمان امور اداری و استخدامی کشور وجود دارد که باید رفع شود.
وی با بیان اینکه دومین معین اقتصادی این شهرستان ستاد اجرایی فرمان امام (ره) می باشد و ساختار اقتصادی شهرستان نیز کشاورزی، دامی و صنایع وابسته آن است گفت: جلساتی در این زمینه برگزار شده تا با سه ضلع بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد مستضعفان بتوانیم سرمایه‌ گذاری یک هزار و 500 میلیارد ریالی در حوزه واحد صنعتی دامی در این شهرستان داشته باشیم.

لزوم مبارزه با فساد اقتصادی
دادستان قوچان نیز در این نشست گفت: دستگاه قضایی از اقتصاد مقاومتی حمایت می‌ کند اما برای داشتن نظام اقتصادی درست باید با فساد اقتصادی مبارزه کرد.
حسین ولی دخت افزود:‌ مسئولین ادارات با وجود کارهای بسیار باید نظارت جدی به عملکرد زیرمجموعه خود داشته باشند.
در این مراسم تفاهمنامه ای با موسسه ملل برای بخش مرکزی و تفاهمنامه دیگری با خانه صنعت و معدن استان برای بخش باجگیران این شهرستان به امضا رسید.